במסגרת הסדנה נתוודע למרכיבי שולחן התה המסורתי. נכיר את עוגיות הפריאניקי ונלמד על תהליך הכנתן.
עם רומנס רוסי ברקע, כוס תה ביד אחת ועוגייה בשנייה ניחשף גם להיסטוריה של יהודי רוסיה כפי שהיא באה לידי ביטוי במטבח היהודי-רוסי.
בהשתתפות:
רחל שקולניק, קייטרינג רשל, מתמחה במטבח יהודי מזרח-אירופי
שמיל הולנד, מומחה לתרבות קולינרית והמטבח היהודי
הסדנה כוללת טעימות
אחת לחודש יקיים בית אבי חי מיני פסטיבל בו יחקור ויתחקה אחר שורשיה ומאייניה של אחת מעדות ישראל. יחד נצא למסע עם קהילה: נתבונן על תהליך השתלבותה בארץ לצד השפעתה ותרומתה, בתחומים שונים, לחברה הישראלית.
מוזיקה- קולנוע- סדנה קולינרית- אמנות
במהלך ימי הפסטיבל בין השעות 19:00 - 23:00:
>>>>מוסיקה חיה
טריו גרשון לייזרסון
טקסטים וסיפורי עם יידישאים רוסיים נשכחים, עוטים לבוש חדש ומרענן של מלודיות ועיבודים עכשוויים.
גרשון לייזרסון- שירה וכינור | אמיתי מן- קלרינט | עירא שירן- אקורדיון
שלישי | טז באייר | 24.5
אלקס ריף ושמואל זלצר
שירים שפאפא ניגן לי - מופע משותף בעברית וברוסית של דור 1.5, אשר מביא את המוזיקה אליה נולד, לתרבות הישראלית בה גדל. הכינו ממחטות והיו מוכנים לרקוד.
רביעי |יז אייר | 25.5
- בית תה רוסי בקפיטריה שיגיש טעימות מתוך המטבח הרוסי
- תצוגה ומכירה של אמנות רוסית -ישראלית
- ספרים למכירה על התרבות הרוסית ועדות ישראל
*המכירה במזומן בלבד
הכניסה חופשית!
סיפור.עם
קבלו טעימה>>