מה בין האוכל המסורתי האתיופי למטבח הבריא בשנת 2016?
בסדנה נלמד על מאפייני המטבח האתיופי, נפגוש את האינג'רה והמנות המלוות אותה, נלמד להכין מאכלים מסורתיים שהפכו רלבנטיים יותר מתמיד בימינו ונבין מדוע קמח טף הוא סופר-פוד.
מנחות: שרה סרקאלם מספין, מבעלי מסעדת אדיס-אבא
חנה יסמין בוריה, שפית של מסעדת "נגילה".
המפגש כולל טעימות.
ארץ זבת גלוטן: המשבר הקולינרי שחוו עולי אתיופיה כמעט פירק אותם מבפנים
אחת לחודש יקיים בית אבי חי מיני פסטיבל בו יחקור ויתחקה אחר שורשיה ומאייניה של אחת מעדות ישראל. יחד נצא למסע עם קהילה: נתבונן על תהליך השתלבותה בארץ לצד השפעתה ותרומתה, בתחומים שונים, לחברה הישראלית.
במהלך ימי הפסטיבל בין השעות 23:00-19:00:
- טעימות אוכל אתיופי בתשלום, בקפיטריית בית אבי חי
- מוזיקה אתיופית מסורתית בכלים אותנטיים: אדגו סלהו- קראר | סלומון קהתי- מסנקו
- תצוגה ומכירה של אמנות אתיופית
יוטיוב
סיפור.עם
קבלו טעימה>>
יוטיוב
מי הזיז את הזהות שלי: מדוע הממסד הדתי בישראל מסרב להכיל את המסורת האתיופית?
עוד בבית אבי חי
סדר בוקר
וידאו
17.11.24
Israel and Antisemitism
עם:
Prof. Adam S. Ferziger
אנגלית
וידאו
17.11.24
בואי ונתיר: רן דנקר
מתוך:
שיר תקווה
מוזיקה
וידאו
18.11.24
סדר בוקר
וידאו
19.11.24
סדר בוקר
וידאו
19.11.24
Parashat Chayei Sara - Loss, Death and Renewal
עם:
Rabbi Shai Finkelstein
אנגלית
וידאו
19.11.24
מיוחדים
וידאו
20.11.24
סדר בוקר
וידאו
20.11.24
סדר בוקר
וידאו
21.11.24
קבלת שבת: חמישי בערב לקראת שבת
עם:
אנסמבל יגל הרוש, לאה שבת, אביב בכר, הרבה תמר אלעד־אפלבום
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
16.01.25
ה' |
20:00 פתיחת דלתות, 20:30 תחילת המופע