מחנה יהודה

מחנה יהודה

10/08/22 29 דק'

אחחח, השוק השוק, הריחות, הצבעים, הקולות.. איזה בלאגן! 
בין אם אתן חובבות חומוס חם טרי טרי בשוק, ובין אם אתם מעדיפים את הזית בלאדי שלכם עד הבית עם שליח, את הפרק הזה כדאי לכם לשמוע. זה הזמן לקחת סלים, מילון עברי-ירושלמי ובטן מקרקרת, ולצאת לשוק מחנה יהודה האגדי.  זהו השוק שבו אפשר לצעוד בעבר  ובעתיד גם יחד, ולחוות את קסם השוק שכולם מדברים עליו. 
בונוס: הזדמנות לטעום גלידה שהיא גם סלט 
נקודת לוויז: שוק מחנה יהודה | מסלול: בין סמטאות השוק, בלי ללכת לאיבוד | הערכת זמן: שעתיים-שלוש, יום יומיים, תלוי מי אתם | בתשלום: הכניסה וטעימות החלוה לא בתשלום, כל השאר כן | עונה מומלצת: כל השנה |

 

פרקים נוספים בסדרה

עוד בבית אבי חי

קיבוץ עין גב: מיקי זעירא
קיבוץ עין גב: מיקי זעירא
כמה חקלאים צריך בשביל ללמד פסנתרן תל אביבי איך לקטוף בננות? מסתבר שרק אחד. מיקי זעירא, מנהל ענף הבננה המיתולוגי של עין גב, לקח את שלומי שבן והדיי עפאים לסיור במטע היפהפה של הקיבוץ, וחזר לרגע במלחמה שבו המטע התרוקן לגמרי מעובדים זרים, והתמלא באלף טון בננות בשלות שחייבות להיקטף בן לילה. בפרק החדש של ״אדם אדמה״ נפגוש בעמק הירדן את האנשים שמקדישים את חייהם לאחד הענפים הכי סיזיפיים, נגלה אילו מטעמים אפשר להכין מבננות לא בשלות, ונאזין למופע הפסנתר הראשון אי פעם של שלומי שבן במטע בננות.
עם: הדיי עפאים, שלומי שבן
מתוך: אדם אדמה
מיוחדים וידאו
17.06.24